Lekker wonen

Comfortabel wonen met bescherming van een hor


Met een hor haal je de frisse buitenlucht naar binnen, terwijl je insecten, muizen en ander ongedierte buiten de deur houdt. Als je hooikoorts hebt is het ook een goed idee om horren te plaatsen voor ramen en deuren. Het fijne gaas houdt de pollen die allergische klachten veroorzaken tegen. Met een hor is het dus lekker en comfortabel wonen.

Verschillende soorten horren

Er zijn allerlei soorten horren waar je uit kunt kiezen. Allereerst bepaal je of je voor een raamhor of een hordeur kiest. Met allebei de oplossingen hou je gegarandeerd de muggen en vliegen buiten de deur. Deurhorren zijn er in diverse vormen en maten. De plissé hordeur is het meest populair en is er in varianten voor naar buiten draaiende deuren, naar binnen draaiende deuren, naar openslaande tuindeuren of voor een hef schuifpui. De robuuste hor is van hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur, doordat je het gaas niet oprolt. Voor het raam kies je bijvoorbeeld voor een inzethor, een plissé raamhor, een rol-, of klemhor.

Gebruiksgemak van raam- en deurhorren

Je plaatst eenvoudig en snel een hordeur of een raamhor. Ze zijn in standaardmaten verkrijgbaar. Ook op maat maken behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is er altijd een hor te vinden die perfect past bij jouw woning. Je opent de hordeur met één hand, zodat het geen probleem is als je drankjes in je hand hebt of een plateau met hapjes. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat jij heel lang plezier beleeft van je aankoop. Of je nu horren voor de slaapkamerramen plaatst of kiest voor een dubbele plissé hordeur voor je openslaande terrasdeuren, iedere hor draagt bij aan een beter woonklimaat.

Raamhor op de slaapkamer

In iedere ruimte valt er wat te zeggen over de voordelen van een hor. In de slaapkamer is het wel heel prettig als jij de muggen buiten houdt. Het is vaak al minder prettig slapen als het erg warm is in de zomer. Als het eindelijk donker word wil jij even de slaapkamer luchten. Op het moment dat je jouw ogen dicht doet, hoor je het gezoem. Nee hé! Met horren voor de ramen geniet je van frisse lucht, zonder dat insecten je huis binnen kunnen dringen. Ook vliegen kunnen je uit je slaap houden. Deze insecten krioelen van de bacteriën. Voor de hygiëne kies je er zeker voor om raamhorren te plaatsen. 

Woonkamer voorzien van horren

Ook in de woonkamer is het prettig om een hor voor de ramen of deur te plaatsen. Hier hou je ook de muggen buiten en ook vliegen blijven lekker in de natuur. Vliegen bevatten veel bacteriën. Deze bacteriën komen op al jouw meubels en spullen terecht als de vliegen gaan zitten. Daarnaast is het gebrom van vliegen erg storend. Voor iedere woning zijn er geschikte deur- en raamhorren te vinden. Met de formaten op en bestel gemakkelijk en snel online jouw horren. Zo maak je een einde aan overlast veroorzaakt door vervelende insecten en geniet je optimaal van het lekkere weer. Als je hooikoorts hebt blijf je vrij ademen door de pollen die je buiten de deur houdt.