Lekker wonenWoontrends

Bij een nieuwe woning hoort ook een nieuw gekozen interieur


Een paar maanden geleden hebben jullie besloten om een nieuw huis te kopen. Jullie waren al een tijdje op zoek naar iets groters en via via kwamen jullie terecht bij een alleenstaande woning die nog niet officieel op de markt was gebracht. Na een eerste bezoek waren jullie razend enthousiast en het duurde dan ook niet lang voordat jullie de knoop doorhakten en jullie handtekening onder het contract zetten. Volgende week is het eindelijk zo ver en krijgen jullie de sleutel en kunnen jullie met de nodige renovatiewerkzaamheden beginnen om jullie nieuwe huis woonklaar te maken. 

Jullie willen namelijk een nieuwe vloer laten leggen in onder meer de woonkamer en de keuken. De versleten houten planken in de woonkamer willen jullie laten vervangen door een moderne gietvloer en in de keuken hebben jullie je keuze laten vallen op een mooie Portugese tegelvoer. Daarnaast krijgen de muren natuurlijk een nieuwe laag verf en dien je her en der wat aanpassingen door te voeren om de verlichting wat moderner te maken.

Je wilt een moderne industriële look in huis creëren

Bij een nieuwe woning hoort ook een nieuw interieur. Vanzelfsprekend zijn er bepaalde meubels, lampen en kunst die ook in jullie nieuwe huis een plek zullen krijgen, maar je wilt er ook zeker van zijn dat je straks een compleet nieuwe look kunt creëren. En daarom ben je druk aan het kijken naar verschillende meubels die je straks wilt aanschaffen om er zeker van te zijn dat je echt een nieuwe woning hebt gecreëerd. 

Zo wil je in de woonkamer een mooie vitrinekast industrieel laten plaatsen. Een mooi modern en industrieel vormgegeven buffetkast vormt een mooie aanvulling op het interieur dat je voor ogen hebt en biedt je de mogelijkheid om straks in de woonkamer je serviesgoed en glazenwerk op te bergen. Je hebt een mooie vitrinekast voor ogen, bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled teakhout met vele metalen onderdelen, om deze een industrieel uiterlijk te geven. 

Industrieel ontworpen meubilair past perfect bij je nieuwe gietvloer

Je hebt een moderne look voor ogen en mooi industrieel ontwerpen meubilair sluit ook prima aan bij de nieuwe gietvloer die er straks in gegoten wordt. Maar ook de nieuwe tafel die je voor ogen hebt is een op maat gemaakte industriële tafel, waarin een houten tafelplat gecombineerd worden met moderne stalen poten, om deze een robuuste en moderne uitstraling te geven. 

Ook de nog te plaatsen verlichting moet bijdragen om je woonkamer straks een industriële look te geven. Je hebt een paar jaar geleden een aantal antieke fabriekslampen op de kop getikt en deze recent laten renoveren, zodat ze gebruikt kunnen worden met warme led lichten voorzien van dimmerfuncties. Op deze manier hoop je straks op een industriële manier je industriële interieur professioneel te kunnen uitlichten!