Uncategorized

Met het oog op de komende winter ga je de slaapkamer renoveren

Sinds thuiswerken de nieuwe norm is geworden heb je stiekem toch best wat geld kunnen besparen. Het geld voor onkosten die je voorheen niet echt meerekende blijft nu in je portemonnee en dat loopt toch best aardig op. Je uitgaven voor benzine, betaald parkeren en lunches op of rond je werk zijn nagenoeg verdwenen, wat je op maandbasis toch best wat extra oplevert. En aangezien je heel wat meer in huis bent, heb je besloten om wat meer in je woning te investeren om deze comfortabeler, moderner en gezelliger te maken. 

Bijna vanzelfsprekend ben je begonnen in de woonkamer. Omdat dit toch de ruimte is waar je het meeste tijd doorbrengt, kwam deze als eerste aan de beurt. Je hebt een nieuwe hoekbank gekocht waar je lekker comfortabel op neer kunt ploffen, je hebt je muren van een nieuwe lik verf voorzien en met het plaatsen van een aantal led-spots ben je nu in staat om bepaalde plekken mooier uit te lichten, waardoor je toch een gezelligere sfeer in huis krijgt. Met de geïnstalleerde dimmers kun je daarnaast nog eens zelf de lichtsterkte bepalen, zodat je afhankelijk van de door jou gewenste sfeer, de belichting zelf probleemloos op peil kunt brengen. 

De woonkamer is reeds opgeknapt en de tuin was van de zomer aan de beurt

Ook andere ruimtes zijn aan de beurt gekomen. Je hebt je keuken met wat extra instrumenten uitgebreid en een nieuwe pannenset gekocht. En omdat je afgelopen zomer niet op vakantie bent gegaan en wat meer van je tuin wilde genieten, heb je hier een fijne zithoek gemaakt en een comfortabele lounge set aangeschaft om tot in de late avonduren optimaal van je tuin te kunnen genieten. 

Nu de koude en lange winternachten weer voor de deur staan, is de volgende ruimte waar je aan de slag wilt natuurlijk je slaapkamer. Niks is zo fijn als wat langer in bed blijven liggen als het buiten guur en donker weer is. Zodoende dat ook je slaapkamer wel iets van een make over verdiend. Online heb je al een nieuw 4-seizoenen dekbed besteld, zodat je je oude dekens naar de zolder kunt brengen. Je hebt een nieuwe nachtlamp gekocht, maar waar je echt naar op zoek bent is een nieuwe kast. 

Je huidige kleerkast is er nog eentje die afkomstig van je ouders en die inmiddels ook zijn beste tijd wel heeft gehad.  Omdat de ruimte op je slaapkamer beperkt is, zul je hier bij het kiezen van een nieuwe kast toch wel een beetje rekening mee moeten houden. Het gebeurt je nu al regelmatig dat als er iets in de weg staat je de draaideuren van de kast niet goed geopend krijgt en niet eens bij je spullen kan. 

Met een schuifdeuren kast kies je voor een hele praktische vorm van opbergen

Daarom dat je er over hebt zitten denken om te kiezen voor een schuifdeuren kast. Met een schuifdeuren kast voorkom je dat je problemen hebt met openslaande deuren, die in een toch al beperkte ruimte, niet volledig open kunnen. Met schuifdeuren verzeker je jezelf er dus van straks geen problemen meer te hebben om nog bij je spullen te kunnen als je een keer niet goed hebt opgeruimd. Het is bijzonder praktisch, temeer als je beperkte ruimte hebt. 

Tegenwoordig kun je daarnaast ook kiezen uit een flinke hoeveelheid verschillende soorten en maten kasten met schuifdeuren. Schuifdeurkasten zijn leverbaar in maten van 136 cm tot en maar liefst 315 cm breed. Afhankelijk daarvan zal een schuifdeurkast twee of drie deuren hebben. Naast de verschillende kleurenopties, kun je er ook voor kiezen om alle of een aantal van de deuren als spiegel te bestellen. Op deze manier creëer je visueel nog meer ruimte in je slaapkamer en je hebt het probleem van een grote spiegel opgelost.