Lekker wonen

Bij een nieuwe woning hoort nieuw meubilair.

Na lang wikken en wegen hebben jullie eindelijk de knoop doorgehakt en is het tijd geworden om het appartementje in de binnenstad waar jullie samen al een aantal jaren wonen te verruilen voor jullie eerste echte woning. Nadat jullie al een tijdje bezig zijn geweest om online te speuren naar eventuele opties, hebben jullie een interessant huis gevonden dat qua prijs en grootte precies is wat jullie zoeken. Na een eerste bezoek was het elkaar aankijken voldoende om te weten dat jullie alle twee hetzelfde dachten en nog geen vier dagen later werd de handtekening onder het koopcontract gezet.

De nieuwe woning is een kleine en charmante twee onder een kap woning die niet te ver van het centrum is gelegen. Met drie slaapkamers en een riante woonkamer gaan jullie er behoorlijk op vooruit qua ruimte en als prettige bijkomstigheid is er ook een kleine tuin, waar jullie straks gedurende de zomermaanden prettig in kunnen vertoeven. Niet langer moeten jullie passen en meten om op een klein balkon te kunnen eten tijdens de zomeravonden, maar jullie kunnen straks probleemloos in de tuin plaatsnemen voor een hapje en een drankje.

Wat is de beste woonwinkel waar je terecht kunt?

Bij een nieuw huis hoort natuurlijk ook nieuw meubilair. Natuurlijk zullen er wel bepaalde meubelstukken zijn die jullie vanuit het appartement meenemen naar jullie nieuwe woning, maar dat zijn dan ook specifieke items waar jullie op een of andere manier bijzonder aan gehecht zijn. Denk bijvoorbeeld aan de antieke klok die al jaren aan de muur hangt of de retro salon tafel die jullie jaren geleden samen op een rommelmarkt hebben gekocht. Het gros van jullie huidige meubels zijn echter overblijfselen uit het  studenten verleden en zijn jaren later dan ook dringend aan vervanging toe.

Zodoende dat jullie op zoek zijn naar een goedkope woonwinkel waar jullie straks de nodige meubels kunnen vinden om jullie woning opnieuw mee in te richten. Er zijn tegenwoordig best wel wat opties en goedkoop betekent niet langer duurkoop. Er zijn best veel opties te vinden die kwalitatief goed geproduceerd zijn en die niet langer een aanslag op je portemonnee hoeven te betekenen.

Veel ruimtes in huis zullen worden voorzien van compleet nieuw meubilair

Zo willen jullie bijvoorbeeld de woonkamer vrijwel helemaal opnieuw inrichten. Er moet een comfortabel zithoek komen waar je na een dag druk werken lekker ontspannen in kunt neerploffen, een nieuwe eettafel met bijbehorende stoelen staat ook op de planning en daarnaast zijn er nog allerlei extra’s zoals een mooie boekenkast en passende verlichting die straks hun plek verdienen in de nieuwe woonkamer.

Bij Woonenzo kun je voor al deze items en nog veel meer makkelijk terecht. Je kunt natuurlijk online zoeken en een keuze maken, maar het is ook goed mogelijk om een kijkje te gaan nemen in een van de vestigingen in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven.

Een comfortabele bank kan er immers op de foto’s heel fijn uitzien, maar in werkelijkheid toch niet aan alle eisen voldoen. Om het zekere voor het onzekere te nemen kan het daarom geen kwaad om persoonlijk te gaan kijken in een van de daadwerkelijke winkels.