blog

Bespaar op je verhuizing


Het is zeker mogelijk om te besparen op de kosten van een verhuizing. Een kwestie van goede organisatie om zodoende kleine besparingen te realiseren! Door goedkoop materiaal te kopen of bij handelaren te kopen, kun je zelfs veel geld besparen! Dus investeer in verhuisdozen, noppenfolie en lijm en bewaar je spullen in de juiste dozen. Zodoende ben je goed georganiseerd en win je tijd. Hoe minder losse of slecht ingepakte spullen, hoe meer geld je kan besparen op verplaatsingen en transport. Als je de kosten van je verhuizing nog verder wilt verlagen, zijn er verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van je budget en beschikbaarheid.

De standaard verhuizing

Dit type verhuizing is de meest economische methode, omdat je alleen dozen, apparatuur en een voertuig hoeft te huren. Je kunt een beroep doen op de mensen om je heen voor laden en transport. Aan de andere kant is het ook de meest vermoeiende methode omdat je zelf zorgt voor de gehele organisatie die met de verhuizing te maken hebben.

De à la carte verhuizing

Deze service kan de kosten van een verhuizing aanzienlijk verlagen. Je kunt het aantal verhuizers kiezen, de duur van de service, de grootte van het voertuig, enz. Door het zelf samenstellen van je verhuizing, kun je de kosten beheersen op basis van je behoeften.

De professionele verhuizing

Deze methode is vaak onmisbaar wanneer je zelf geen tijd hebt om voor je verhuizing te zorgen. Er zijn drie pakketten, afhankelijk van de gewenste service. Met de economische formule zorgen verhuizers alleen voor het laden, transporteren en lossen van je spullen. Met de standaardformule regelen verhuizers alles behalve het inpakken van je breekbare artikelen. Als je de privilegeformule kiest, delegeer je alles en hoef je je geen zorgen te maken over het meubels inpakken, demonteren en monteren, het transport van breekbare spullen, laden, vervoeren en lossen. De prijs is wel veel hoger.

Bron: TPC-logistics.nl