Verbouwen

Aluminium kokers op maat bij ALUMINIUMvakman.


Aluminium profielen worden steeds vaker gebruikt bij interieur toepassingen, zowel met constructie doeleinde als voor een mooie afwerking (lees zichtzijde). Voor ‘lekker wonen’ wordt dan ook steeds vaker gebruik gemaakt van aluminium profielen! Een van de meest gebruikte profielen zijn kokers, ook wel vierkante buizen genoemd, van brut aluminium (geschikt voor binnen toepassingen). Hier vertellen wij graag wat meer over!

Een gerichte collectie kokerprofielen.

Bij ALUMINIUMvakman.nl vind je een gerichte collectie kokerprofielen, waarbij de meest gebruikte kokerafmetingen voor interieurtoepassingen – in Nederland & België – direct online te bestellen zijn. Alle kokers zijn online op maat te bestellen, in een lengte van 10 cm tot en met 60 cm, op mm niveau: Wel zo handig!

De vierkante aluminium koker begint bijvoorbeeld al bij een afmeting van 15x15x2 mm en de kleinste rechthoekige alu koker is 20x10x2 mm. De grootste vierkante alu koker is 120x120x5 mm en de grootste rechthoekige koker is 120x60x3 cm. Hier ziet vast een koker bij met de afmeting die past bij jouw specifieke wensen! 

Kokers bij ALUMINIUMvakman.nl.

De kans is dus groot dat je een geschikt aluminium kokerprofiel bij ALUMINIUMvakman vindt. Je kunt eenvoudig onze collectie kokers eenvoudig online bekijken, waarbij je tevens de mogelijkheid hebt om een gerichte collectie te bekijken van alle vierkante en rechthoekige kokers, maar natuurlijk kun je ook voor ‘alle aluminium kokers’ kiezen. Ben je nu op zoek naar een specifieke afmeting die er niet bij staat? Neem dan even per e-mail contact met ons op, we doen altijd ons best om jou hierin te voorzien.

Heb je direct jouw koker online gevonden? Dan is het bestellen hiervan een fluitje van een cent: klik door naar de productpagina, vul de lengte in, selecteer de gewenste afwerking, vul uw gegevens in en rond uw betaling af met de door u gewenste betaalmogelijkheid. En natuurlijk vind je ook altijd de juiste aluminium buis bij ALUMINIUMvakman.nl