Lekker wonen

Waarom kiezen voor led lampen?


Er zitten een aantal voordelen aan led lampen waar we jou graag van op de hoogte brengen. Een led lamp helpt je niet alleen energie besparen, maar brengt nog veel meer voordelen met zich mee. Zo heeft een led lamp een extreem lange levensduur, zijn de lampen niet gevoelig voor trillingen en wordt een led lamp niet warm. Lees verder en ontdek waarom het een verstandig idee is om over te stappen op led lampen.

Een milieubewuste keuze

In vergelijking met andere lampen zijn led lampen beter voor het milieu. De CO2 uitstoot is 85% minder dan bij spaarlampen of een TL buis en daarnaast heeft een led lamp een lange levensduur. Er zijn steeds meer mensen die overstappen op led lampen, omdat ze graag een positieve bijdrage aan het milieu willen leveren. Het wordt tijd dat we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen en massaal overstappen op led lampen.

Geld besparen met led lampen

Ook zijn led lampen een goede manier om geld te besparen. Door te kiezen voor led lampen heb je minder energie nodig om je huis te verlichten. Op het eerste oog lijkt dit een kleine besparing, maar aan het einde van de rit kan dat veel euro’s besparen. Een led lamp gebruikt niet alleen minder energie, maar heeft ook nog eens een langere levensduur zoals we al eerder benoemde. Het wordt tijd voor led verlichting!