Lekker wonen

Verduisterende plissé gordijnen

Met verduisterende gordijnen sluit je de buitenwereld buiten, en creëer je een intieme binnenwereld. Een binnenwereld waarin je heerlijk kan cocoonen. Lekker ontspannen met een boek in je luie stoel, of heerlijk languit op de bank. En niemand die zo maar naar binnen kan kijken.

Een goede nachtrust met verduisterende plissé gordijnen

In een donkere kamer slaap je makkelijker in, en slaap je ook beter door. Belangrijk voor ’s nachts maar voor sommige mensen ook voor overdag. Bijvoorbeeld als je in ploegendienst werkt en dus vaak overdag moet slapen. Maar ook ‘s nachts komt er vaak te veel licht binnen van straatverlichting of van lichtreclames en verlichte gebouwen. Goede, verduisterende plisse gordijnen zorgen ervoor dat al het licht buitengesloten wordt. Zo is je slaapkamer altijd donker wanneer jij dat wilt!

Kleuren die passen bij je interieur

De verduisterende gordijnen van Creon zijn er in twee kleur categorieën: koel en warm. Het wit en grijs is koel, de aardetinten zijn warm. De crème variant valt er tussenin. Kijk naar de algehele uitstraling van je kamer, en bepaal dan of je een koele of een warme tint wilt kiezen. Is je interieur helemaal in stijl? Kies dan je gordijnen in dezelfde categorie als je inrichting. Als je interieur meer een mengeling is van stijlen kan je alle kanten op. Wees dan niet bang om juist iets te kiezen wat ermee contrasteert. Als deze keus moeilijk is, dan kan je het allerbest een paar staaltjes bestellen op de website. Wanneer je de staaltjes in handen hebt, dan wordt het waarschijnlijk snel duidelijk wat de beste aanschaf is!

Overgordijnen en ondergordijnen

Voor ramen die niet direct aan de straat liggen is een ondergordijn niet altijd nodig. In alle andere gevallen is het aan te raden om vitrage op te hangen onder je nieuwe gordijnen. Als je genoeg speelruimte hebt, zou je zelfs kunnen overwegen om er transparante plisse gordijnen onder te hangen. Je moet dan genoeg ruimte hebben om de gordijnen te monteren, maar ook om ze allebei op te kunnen trekken. Bel met het informatienummer 0184 – 760 760 als je hier twijfels over hebt. De medewerkers van Creon beantwoorden al je vragen over montage en aanschaf!

Snel en voordelig!

Sinds dat grote woonwarenhuis uit Zweden naar Nederland kwam, zijn we eraan gewend om zelf onze meubeltjes in elkaar te zetten. Het monteren van plisse gordijnen van Creon is nog veel eenvoudiger! Bestel meteen, dan kun je in het weekend al aan de slag!