Lekker wonen

Origineel cadeau geven? Koop een foto op canvas

Komt er binnenkort speciale gelegenheid aan waarvoor jij nog hét perfecte cadeau nodig hebt? Denk aan een verjaardag, een jubileum of een verhuizing? Dan hebben wij de ultieme tip voor jou. Er zijn zoveel mogelijkheden tot het geven van een tof cadeau, maar vaak is het een materialistisch en onpersoonlijk cadeau. En laten we eerlijk zijn, het is toch veel leuker om een persoonlijk cadeau te geven waarbij de ontvanger ook echt kan zien dat je er tijd en energie in hebt gestoken? Daarom hebben wij het nieuwste en leukste originele cadeau idee voor jou:

Geef een foto op canvas cadeau!

We leven in een digitaal tijdperk waarbij bijna iedereen wel over een smartphone beschikt. We maken dagelijks de meest leuke foto’s, maar wat doen we er nu eigenlijk mee? Vroeger was er een grote focus op fysieke foto albums maar tegenwoordig blijft alles maar op onze telefoons staan. Eigenlijk best zonde toch? Foto’s zijn mooie herinneringen aan personen, momenten en speciale dagen. En deze herinneringen mogen dagelijks gezien en bewonderd worden. Dat gaat nu gelukkig ook heel goed. Je kunt tegenwoordig ook foto’s af laten drukken op canvas. Je kunt je zelf een fotocanvas schenken maar ook mensen in je omgeving verrassen met dit bijzondere en originele cadeau. Inspiratie nodig? Lees dan snel verder!

Verras oma en opa met een foto op canvas van hun kleinkind

Oma’s en opa’s zijn dol op hun kleinkinderen en vinden in het algemeen ook dat ze deze te weinig zien. Ook al komen de kleinkinderen 7 dagen per week op bezoek, bij oma’s en opa’s mag dit altijd meer zijn. Waarom geef je ze dan niet prachtige portretten die ze op kunnen hangen in hun huis zodat de kleinkinderen 24/7 in de buurt zijn. Door hun foto op canvas te laten drukken ontstaat er een prachtig portret kunstwerk waar ze elke dag van kunnen genieten. Zo geef je en persoonlijk cadeau waar ze nog jaren van kunnen genieten.

Verras je partner met een foto van jullie trouwdag

Of je nu pas een jaar getrouwd bent of twintig, je bruiloft foto’s terugkijken blijft altijd een bijzonder moment. Komt jouw jubileum er binnenkort aan? Verras dan je partner met een prachtige foto van jullie speciale dag, afgedrukt op canvas. Dit is stiekem natuurlijk een cadeau voor jullie beiden want ook jij kunt hier dagelijks van genieten.

Bijzondere momenten mogen gezien worden. Wie wil jij verrassen met een foto op canvas?