Verbouwen

Nieuwe woning?


Heeft u een nieuwe woning gekocht en moeten er nog veel zaken veranderd worden aan de woning? Lees dan dit artikel om na te gaan of u overal rekening mee gehouden hebt! Wij hebben een checklist gemaakt die voor vrijwel alle nieuwe woningen relevant zijn:
– Schilderwerk
– Vloeren onderhoud/leggen
– Stucwerk
– Loodgieters klussen
– Hovenier

Binnenwerk

Binnen in uw woning moeten de meeste zaken gebeuren. Zo moeten er vaak muren door een stukadoor gedaan worden, vervolgens moeten ze geverfd worden door een schilder en daarnaast zijn er natuurlijk nog andere belangrijk zaken. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden/verzorgen van je vloer, leggen van vloerverwarming en het aansluiten van leidingen.

Deze zaken zijn noodzakelijk en zeer belangrijk binnen ieder huishouden. Daarom kun je deze zaken het beste uitbesteden aan experts op deze gebieden. Muren stucen en schilderen zou nog een doe-het-zelf klus kunnen zijn maar bij het aansluiten van leidingen, boilers en reservoirs is echt kennis van een specialist nodig. Dit kan qua kosten best duur zijn maar is op de lange termijn zeker voordelig. Als je zelf begint en er gaat iets fout zullen de kosten velen malen hoger uitkomen, doe dit dus absoluut niet!
Twijfel je toch over de tarieven van loodgieters? Vergelijk dan online eenvoudig offertes van verschillende loodgieter bedrijven om zo voor de goedkoopste aanbieder te kunnen kiezen!

Buitenwerk

Voor de werkzaamheden rondom uw huis hoeft u enkel te denken aan een hovenier en een schilder voor het buitenschilderwerk. Net als de werkzaamheden van loodgieters kunt u ook deze klussen het beste uitbesteden. Het zijn klussen waar u op lange termijn profijt van zult hebben als het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Ook voor deze diensten kunt u natuurlijk online alle dienstverleners vergelijken en kiezen voor de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.