Lekker wonen

Loftdeur Schuifdeursysteem


Schuifdeuren zijn heel erg populair, omdat dit soort deuren slechts een klein werkgebied nodig hebben en veel spullen erachter kunnen herbergen. Dit schept orde en geeft een ruimtelijk gevoel aan uw woon of werk omgeving.

Men gebruikt meestal deuren die schuiven voor bijkeukens, kasten, douche en toilet kamers als slaapkamer verdelers, of bij een conferentiezaal

Deze deuren zijn soms van glas of aluminium of zelfs hout, en kunnen er uniek en aantrekkelijk uitzien.

Ons schuifdeursysteem is kwalitatief hoogwaardig en qua stijl een lust voor het oog, omdat onze schuifdeuren niet alleen functioneel, maar ook oogstrelend zijn. Deze schuifdeuren, bieden een toegevoegde waarde aan elke ruimte waarin ze geplaatst worden.

Wij beseffen dat huiseigenaren tegenwoordig geen genoegen nemen met alleen een mooie deur die lange levensduur zal hebben, of een soliede maar lelijke schuifdeur, die men op de koop toe neemt, vanwege de goede kwaliteit.

De combinatie van degelijkheid en kwaliteit, en ook een soepele schuifmechanisme is de garantie die u krijgt als u uw deur bij ons betrekt.

We hebben een groot aantal verschillende stijlen, met hun voordelen zoals ons model Schuifdeursysteem.

Dit model Schuifdeursysteem is zoals de naam doet vermoeden, een model dat we als haldeur kunnen instaleren. is gebasseerd op het paardenstal model.

Sjiek en stijlvol zal uw interieur die smaakvolle extra “touch” geven, terwijl deze haldeur oa spullen erachter kan herbergen die u dagelijks nodig heeft, maar die u niet in het oog wil doen springen.

De werking van deze deuren is na elkaar schuiven. Het belangrijkste voordeel daarvan is dat het kan worden gebruikt op die plaatsen waar andere deuren niet passen. Zoals badkamer of kasten omdat het slechts een klein gebied is.

Dit soort deuren wil men vaak in de slaapkamer, badkamer in die gebieden waar andere traditionele deuren niet kunnen worden toegepast.

De schuifdeuren kunnen ook kamers in eenvoudig segmenten scheiden.

Het Loftdeur schuifdeursysteem is kort gezegd een soepele simpele oplossing om alles dat achter gesloten deuren moet blijven, ordelijk te verbergen, of op te bergen.