Tuinen

Leuke tuinaccessoires


Wanneer de temperaturen stijgen en de zon gaat schijnen, zijn vele Nederlanders alweer in de tuin te vinden. Genieten van dat prachtige weer, wil je natuurlijk niet doen in een tuin die er niet op en top uitziet. De tuin moet niet alleen onderhouden worden, maar kan ook worden opgevrolijkt met tuinaccessoires! Accessoires hoeven niet perse alleen mooi en niet nuttig te zijn, want er zijn ook genoeg accessoires die wel nut hebben. Ben jij benieuwd hoe je je tuin met de laatste tuintrends en tuinaccessoires kunt opvrolijken? Lees dan snel verder.

Tips voor leuke tuinaccessoires

Allereerst is er een item dat veel gekozen wordt als accessoire: de hangmat. Een hangmat geeft niet alleen een relaxte uitstraling aan de tuin, maar is ook nog eens heerlijk voor in de zomer. Zie je het al voor je? Lekker liggen in het zonnetje, een boek erbij en vergeet een lekker drankje niet. Dat is het optimale zomergevoel! Er zijn veel verschillende hangmatten in verschillende prijsklassen. Kies voor een hangmat in vrolijke kleur en fleur hiermee je tuin op.

Een andere aanrader: leuke kokos deurmatten van Hometextileshop. Je vraagt je misschien af wat deze deurmat nou zo speciaal maakt, maar het gaat om het materiaal. Ook de print telt natuurlijk mee, maar als er gekeken wordt naar het nut van het product, dan is het materiaal het meest belangrijk. Het is gemaakt van kokos, waardoor vuil goed afgenomen wordt. Geen vieze voeten meer.

esschert-vuurschaalBen je van plan om tot in de late uurtjes in de tuin te zijn, maar wil je het niet koud krijgen? Dan is een mooie Esschert vuurschaal een echte aanrader. Deze zien er niet alleen prachtig uit, maar je kunt overbodig hout erin kwijt en krijgt het ook nog eens lekker warm. Heerlijk wanneer je met wat vrienden, je geliefde of alleen tot ‘s avonds laat in de tuin zit.

Ten slotte is er nog iets wat thuishoort bij leuke tuinaccessoires, namelijk tuinmeubelen die je gemakkelijk zelf kunt maken! Op internet staan allerlei tutorials die laten zien hoe je dit kunt doen van een aantal pallets. Voor je het weet heb jij je eigen tuinset gebouwd die ervoor zorgt dat jouw tuin er meteen stukken beter uitziet, zonder dat je hiervoor veel geld hebt uit moeten geven.


Leave a Reply