Lekker wonen

Lekker in je huis zitten met de laatste woontrends


Ben je je huis een klein beetje beu en zou je de relatie met je woning wel graag nieuw leven willen inblazen? Verander dan eens wat aan je interieur. Het hoeft allemaal helemaal niet extreem ingrijpend te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwe kussentjes kopen voor op de bank in een felle en contrasterende kleur. Of geef gewoon een wand in je woonkamer een nieuw kleurtje, kies dan het liefst ook voor een gewaagd kleurtje, dat mag weer helemaal dit jaar en het frist je hele woonkamer op. In de keuken kun je een leuke vintage lamp nemen, struin hiervoor zelf tweedehands winkeltjes af en het kost je ook nog eens vrijwel niets. Ook een leuke trend die het dit jaar heel goed doet is de lightbox.

Hoe gebruik je een lightbox in je huis?

Misschien ken je het principe van de lightbox wel uit winkels of uit de horeca. Leuk voor in een etalage met de laatste aanbiedingen. Of met een tekst over happy hour achter te de bar. Maar ook in de woonkamer kun je leuke dingen doet met de lightbox.  Zo kun je er voor in huis een inspirerende quote in plaatsen van je favoriete schrijver. Of zet er een zin in die weergeeft wat jij belangrijk vind aan familie of vrienden. Behalve dat je er een leuke tekst in kunt plaatsen is de lightbox ook nog eens handig als stukje sfeer verlichting in de woonkamer, de keuken of de gang.

Meer dan alleen tekst in een lightbox

In een lightbox kun je niet alleen een leuke tekst plaatsen, maar je kunt ook kiezen voor een afbeelding symbolen en getallen. Zo kun je bijvoorbeeld een romantische tekst plaatsen met hieronder je trouwdatum. Of vier de geboorte van je kind, met de naam en de datum waarop je kind geboren is. Speciaal voor zo’n gelegenheid gebruik je natuurlijk roze of blauwe letter. Ook kun je kiezen voor een foto of een andere afbeelding die mooi past in je interieur. Kijk eens voor meer inspiratie of voor de verschillende lightboxen die je allemaal kunt kopen op www.lightboxen.nl.