Slaapkamer

Jouw wensen centraal met een kast op maat


De kledingkast. Een klassieker die niet mag ontbreken in je slaapkamer en voorkomt dat het een grote chaos van rondslingerende kleding en sokken is. Maar wat als een kledingkast niet past? Dan is een kledingkast op maat laten maken de perfecte optie. In dit blog lees je meer over de mogelijkheden.

Ruimte voor AL je kleding

Zoveel mensen, zoveel wensen. Het is een bekende uitspraak die zeker opgaat als we het over kleding hebben. De ene draagt liefst alleen maar shirts of casual jurkjes, terwijl de ander zich incompleet voelt zonder driedelig pak of mantelpakje. Leuk natuurlijk, maar je hebt er ook passende ruimte voor nodig. En dat is soms moeilijk met een standaard kast, maar gemakkelijk te doen met een kledingkast op maat. Zo creëer je bijvoorbeeld eenvoudig alle hangruimte die je nodig hebt. Wel zo handig toch?

Ook voor moeilijke ruimtes

Een ander voordeel van een kast op maat is dat je hem kunt aanpassen op de ruimte waar hij staat. Zeker in ruimtes met schuine muren kan een kledingkast vinden een hele uitdaging zijn. Een kast op maat laten maken biedt hier uitkomst en is zowel qua capaciteit als afmetingen geheel naar wens te laten maken. Zo wordt het vinden van een passende kledingkast ook voor afwijkende ruimtes een stuk gemakkelijker.

De uitstraling die jij mooi vindt

Tot slot nog een derde voordeel: je kunt ook qua uitstraling de look meegeven die jij mooi vindt. Denk hierbij aan het gebruik van een specifiek soort hout of kastdeuren in een bepaalde maat. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor het creëren van de ‘kledingkast van je dromen’ opeens mogelijk wordt. En vind je het moeilijk om een passend ontwerp te bedenken? Dan kun je altijd aan de ontwerper vragen om mee te denken.

Het mag dus duidelijk zijn: een kledingkast op maat biedt volop mogelijkheden en biedt verschillende praktische én prettige voordelen. Meer weten? Kijk dan ook eens op de website van De Graaf BV en laat je inspireren.