Woontrends

Haal de natuur in huis met een grote boomstamtafel!

Hout is nog steeds in opmars in onze interieurs. We kiezen meer en meer voor houten meubelen, houten vloeren en houten accessoires. We houden zoveel van hout dat we zelfs lampenkappen van hout vervaardigen. Of denk bijvoorbeeld aan een grote houten blok die als kunstwerk op de kast wordt geplaatst. We kiezen voor hout, en liefst voor hout waarin de houtstructuur goed tot zijn recht komt. Als je naar de jaarringen of noesten kijkt, denk je onmiddellijk aan het bos en de natuur. En dit geeft een goed gevoel. Je komt hierbij tot rust. Grote boomstamtafels passen volledig in dit plaatje.

De boomstamtafel als sfeerbrenger

Grote boomstamtafels brengen onmiddellijk een warme sfeer in een kamer. Of het nu gaat om de eetkamer, de hobbykamer of een kantoor: hout spreekt aan en brengt een gezellige sfeer in huis. De grote houten tafels van Tabledusud zijn hiervan een goed voorbeeld. Dergelijke tafels zijn uiterst geschikt voor grote woningen en ze passen bij elke stijl. Denk bijvoorbeeld aan de loft- of industriële stijl. Houten tafels met stoere metalen poten vullen stijlvol je woning. In de landelijke of klassieke stijl brengen deze tafels rust. In strakke trendy of modernistische woningen brengt hout een mooi contrast met witte muren en grote glaspartijen.

Een boomstamtafel voor elke kamer

Wil je een kleinere tafel, maar toch met dezelfde uitstraling als een grote? Dan kun je ze op maat laten maken. Je kunt bovendien de poten zelf kiezen. Ga je voor hout of metaal? Ga je voor vierkante kaders, kruisvormige structuren, V- of X-vorm of trapezevorm voor de poten? Dit kan allemaal! Zo haal jij de tafel in huis die het beste bij jouw stijl past.

Boomstamtafels hebben heel wat pluspunten!

Grote boomstamtafels hebben het voordeel dat ze makkelijk te combineren zijn. Ze zijn goed te combineren met andere houten meubels en accessoires. Maar ze gaan even goed bij een interieur met felle kleuren. Houten tafels zijn sterk en duurzaams. En bovendien zijn ze makkelijk te onderhouden. Je hebt keuze te over op het gebied van boomstamtafels. Maar laat je toch goed adviseren als je een boomstamtafel aankoopt, want: eens je een grote houten tafel in huis hebt, heb je ze voor het leven!