Tuinen

Geef je tuin een unieke uitstraling met een authentieke zonnewijzer

Je wil je tuin op en top sfeervol inrichten, maar je weet eigenlijk niet zo goed hoe je dit moet doen. Je hebt al allerlei mooie bomen, planten en bloemen in de tuin geplant, maar je buitenruimte is toch nog niet zo sfeervol als je zou willen. Hoe je dit op kunt lossen? Plaats een authentieke zonnewijzer in de tuin en je weet zeker dat jouw buitenruimte een unieke sfeer krijgt.

Wat is een zonnewijzer?
Een zonnewijzer is een eeuwenoud instrument dat al honderden jaren gebruikt wordt om de tijd te bepalen. Zoals de naam van het instrument al verklapt, lees je een zonnewijzer af met de hulp van de zon. De zon schijnt op de platte plaat en de schaduw van de stijl laat zien hoe laat het is. Het leest wat lastiger dan een klok, maar met een zonnewijzer kun je zeker zien hoe laat het is als je eenmaal weet hoe je het instrument af moet lezen.

De zonnewijzer: praktisch en mooi
Een zonnewijzer van Nostalux.nl is niet alleen praktisch, maar kan ook erg mooi zijn. Zo kun je er niet alleen de tijd mee aflezen, maar brengt een authentieke zonnewijzer ook een unieke sfeer in je tuin. Zeker als je een model aanschaft dat erg oud is of in ieder geval erg oud lijkt, krijgt jouw tuin een unieke sfeer. En kun je de zonnewijzer ook nog aflezen, dan is het helemaal een goede investering.

Je kunt de zonnewijzer middenin de tuin zetten, maar ook bij het terras, bij de vijver of onder die mooie, grote boom in de tuin. Als het instrument goed opvalt en in een mooie omgeving staat, geeft het gegarandeerd sfeer aan jouw buitenruimte. Plant enkele bloemen om het instrument heen en de zonnewijzer valt nog meer op. Als de bloemen in het voorjaar uit komen, krijgt dit hoekje van jouw tuin echt een gezellige, natuurlijke en bovendien mysterieuze sfeer.