Woontrends

Een foto op canvas laten drukken

Je woning gezellig inrichten is een heel leuke bezigheid. Meubelen, accessoires en andere leuke spullen met elkaar combineren is hét geheim van een aangename woonbeleving. Zo ga je bijvoorbeeld leuke posters aan de muur hangen in combinatie met mooie verlichting en andere aankleding. Maar nog leuker is het als je zelf een foto hebt en die laat vergroten en aan de muur hangt. Dit kan bijvoorbeeld bij Drukland.be. Je stuurt online je foto binnen en zijn gaan jouw foto op canvas drukken.

Heel wat mogelijkheden

Een foto op canvas drukken geeft jou heel wat mogelijkheden. Zo kun je kiezen of je al dan niet een baklijst wenst. Een baklijst geeft jouw foto extra allure. Kies je hiervoor, dan moet je wel rekening houden met het feit dat de lijst een paar centimeter over je foto komt. Je voorziet dus best een extra rand aan de foto. Daarnaast kun je kiezen voor zwart-wit effect en ze halen voor jou het rode-ogen-effect weg. Je hebt ook nog keuze in kwaliteit van kleuren, namelijk 4 of 12 kleuren print. Uiteraard zijn de details meer uitgewerkt bij een 12 kleuren print. En je kunt nog eens kiezen tussen verschillende diktes van frame.

Een prachtig resultaat

Jouw eigenhandig gemaakte foto die in een grote kader in je kamer pronkt is echt wel top! Denk bijvoorbeeld aan die mooie foto van je baby of die ultieme vakantie-herinnering. Waarom zou je nog posters of serie-producties kopen als je voor weinig geld je eigen persoonlijke foto aan de muur kunt hangen? Je kiest een foto, stuurt hem digitaal door en binnen afzienbare tijd wordt die bij jou geleverd. Gemakkelijk toch?

Je foto’s komen tot leven!

In plaats van je foto’s digitaal op je PC of op papier in een album te bewaren, kun je je meest geliefde plaatjes aan de muur hangen. Maak er jouw favoriete mini-tentoonstelling van. Niets kan op tegen een persoonlijke toets. Je woning krijgt als het ware een meerwaarde door je eigen foto’s. Wedden dat je navolging krijgt en jouw vrienden hetzelfde doen?