Tuinen

De voordelen van een moderne veranda


Heerlijk op een vrijdag of in het weekend van uw tuin genieten. Zeker nu het zonnetje zich weer wat vaker laat zien. Echter met die felle zon kan het wel warm worden. Een veranda is de ideale manier om een schaduwrijk plekje in uw tuin te creëren. Hierdoor kunt u aangenaam van uw tuin genieten zonder te verbranden. Ook bij minder mooi weer biedt een moderne veranda een mooi plekje om te zitten. Een moderne veranda zorgt ervoor dat u vanaf de eerste zonnestralen van de lente tot eerste koude dagen van de winter buiten van uw tuin kunt genieten.

Naast alle praktische voordelen is een moderne veranda ook een bepalende factor voor het uiterlijk van uw tuin. Het is daarom geen aankoop die u zo maar even doet. Met bijvoorbeeld een aluminium veranda behoudt uw tuin haar chique en strakke uitstraling.

Met een moderne veranda kunt u ook een knus plekje in uw tuin creëren om met vrienden of familie gezellig samen te komen. Lekker te borrelen met een hapje en een drankje of te bbq’en terwijl u wel beschutting heeft tegen de regen, zon en wind.

Onderhoudsvrije uitbreiding van uw huis

Ook om de leefruimte van uw huis uit te breiden is de moderne veranda zeer geschikt. Met een serre of tuinkamer creërt u welliswaar een volledig nieuw kamer bij uw huis, maar dit is wel een arbeidsintensief project. Met een veranda bouwt u daarentegen in één dag een stukje extra leefruimte waarmee u heerlijk van de tuin kunt genieten.

Een groot voordeel van een aluminium of glazen veranda is dat deze vrijwel onderhoudsvrij en roestvrij zijn. Terwijl het glas zorgt voor een mooi licht inval.