Lekker wonen

De nieuwste films in je eigen woonkamer?


Eindeloos zappen tot je iets leuks op tv ziet. Herken je die situatie? De programmering van je avond hangt nu niet meer af van wat er toevallig op tv is, jij stelt het programma samen. De android box maakt van je tv een Smart Tv. Deze android mediaplayer streamt films of series in HD-kwaliteit. Je downloadt niets.android mediaplayer

De keuze aan films of series is groot. Als je graag buitenlandse films kijkt, kun je echt blij worden van de mogelijkheden dankzij de Kodi TV app. Deze app geeft je toegang tot de nieuwste tv-series. En het mooie is, dat dit alles zonder storende reclameblokken te bekijken is! Kodi TV kun je uitbreiden met speciale addons die je een enorme keuze aan streams bieden. Het streamen kun je vergelijken met het bekijken van een filmpje op YouTube. Zo makkelijk gaat dat.

Installeren van de android box is simpel, het bekende Plug&play. Aan de instellingen zou eventueel nog wat aangepast kunnen worden. Maar alleen als je dat wilt. Zodra er een nieuwe versie van één van de geïnstalleerde apps beschikbaar is, wordt deze ook op jouw mediaplayer geüpdatet.

Ook je oude LCD of Led tv kun je nu upgraden met deze mediaplayer. Er is wel een goed wifi-netwerk nodig, of gebruik een LAN-kabel. Na aanschaf van de android tv box heb je geen kosten meer. Geen abonnement of servicekosten, maar wél de gemakken van een Smart TV.

Ben je overtuigd? Ga dan de mediabox kopen bij www.androidmediabox.nl. Naast een android box kun je er ook een multimedia-toetsenbord bij kopen. Dat maakt het nóg makkelijker om de mediabox te bedienen.

De nieuwste films in je eigen woonkamer? Ja, met de android tv box kan het.