Lekker wonen

De dagda, voor een stijlvolle herinnering.

De medewerkers van UitvaartUniq.nl vertellen u graag wat meer over populaire vormen van asbestemming die steeds populairder worden in Nederland. De meeste interieurstijlen in Nederland zijn relatief gezien vrij rustig en eenvoudig, waarbij decoratie elementen vaak subtiel en relatief klein van formaat zijn. Bij UitvaartUniq.nl is – volledig in lijn met deze wensen – een bijzondere collectie asbeeldjes samengesteld. Wilt u hier meer over weten, bekijk dan hier de collectie mini urnen van UitvaartUniq.nl >>.

Een ‘subtiele urn’.

Een urn is voor velen een confronterende vorm van asbestemming, zeker in het geval de wens bestaat om de urn een (prominente) plek te geven in huis. Hierbij zijn veel mensen juist op zoek naar iets anders dan de grote klassieke urn op de schouw. In dit geval biedt een urnbeeldje een mooie oplossing. Hiermee kan een kleine hoeveelheid as binnenshuis bewaard worden, zonder dat deze direct als urn opvalt. Hiermee kan een mooie mix gerealiseerd worden tussen een mooi & tastbaar aandenken, maar ook een mooi decoratief item binnen uw interieur. 

De dagda.

De dagda is een van de meest stjilvolle asbeeldjes binnen onze collectie. Een relatief groot asbeeldje, met een hoogte van 27 cm, maar met haar slanke vorm wel nog heel subtiel. Een klein bronzen kunstwerkje dat tevens fungeert als mini urn. Aan de onderzijde – van het natuursteen sokkeltje – is er een kleine holle ruimte voor een symbolische hoeveelheid as. 

Er wordt ook een kleine metalen plaatje geleverd, die over het gaatje ‘geplakt’ kan worden, nadat de as toegevoegd is, eventueel in combinatie met een klein beetje lijm voor een optimale verzegeling. 

Over ons.

UitvaartUniq levert prachtige, unieke en vooral passende gedenkartikelen. U vindt prachtige urnen bij UitvaartUniq.nl, maar ook porselein foto’s en bijzondere assieraden bestelt u eenvoudig online, voor een eerlijke prijs. Wij hebben hierbij bewust gekozen voor een helder online concept, waarbij gebruiksvriendelijkheid en eerlijke prijzen centraal staan en u online – binnen ieders budget – een prachtig gedenkartikel kunt bestellen.