Slaapkamer

Beter uitgerust dankzij bonellveringmatrassen


Slapen zorgt ervoor dat jij uitgerust wakker wordt, maar daarvoor is het wel van belang dat jij goed ligt. Hierbij is het handig om rekening te houden met de positie waarin jij de nacht doorbrengt. Voor iedereen is het aan te raden om gebruik te maken van bonellveringmatrassen. Deze zorgen namelijk ongeacht jouw slaaphouding en gewicht voor de beste ondersteuning en hebben de langste levensduur van alles wat er momenteel op de markt is. 

Hoe het werkt

De vering in een bonellveringmatras van Lion Beddenshop heeft aan beide kanten een grotere spiraal dan in het middel. Hierdoor ontstaat er iets wat als het ware op de vorm van een zandloper lijkt. Door deze specifieke vorm wordt de weerstand van de veer hoger wanneer deze meer wordt belast. In moeilijkere termen heet dit ook wel een progressieve veer of een biconische veer.

De voordelen

Allereerst zorgt de bouw van deze bonellveringmatrassen voor de optimale ondersteuning. Dit komt doordat de vering heel elastisch is en ook nog eens genoeg stevigheid biedt. Een te zachte ondergrond tijdens het slapen veroorzaakt namelijk in de meeste gevallen rugpijn. Dat is niet fijn slapen en daardoor word jij al helemaal niet uitgerust wakker. 

De hygiëne van deze matrassen is heel erg goed. Dit komt doordat er voldoende ventilatie en vochtregulatie mogelijk is. Een ander bijkomend voordeel hiervan is dat het daardoor nooit te warm is om op te liggen en het in de winter zorgt voor het vasthouden van de warmte. 

De aankoop


Bij de aankoop van een bonellveringmatras zijn verschillende winkels waar jij terecht kunt, waaronder ook webshops. Het belangrijkste hierbij is om rekening te houden met jouw voorkeuren. Daarbij kun jij onder andere denken aan hoe het ligt, de mogelijke afmetingen, de prijs en de garantieperiode.

Testen is belangrijk

Het is een feit dat deze matrassen lang mee gaan en daarom is het sowieso een goede aankoop. Wel is het daarbij natuurlijk belangrijk dat jij er ook goed op ligt. Hierdoor is het altijd aan te raden om het eerst een tijdje te proberen. In de winkel is dat natuurlijk vanzelfsprekend, maar bij een online aankoop kan dit anders zitten. Informeer daarom altijd even of er een periode is waarin jij nog mag retourneren of ruilen. Op die manier weet jij zeker dat je niet vast komt te zitten aan iets wat uiteindelijk toch niet aan jouw wensen voldoet. 

Kortom, genoeg om over na te denken bij de aankoop van nieuwe bonellveringmatrassen.