Lekker wonen

Badkamer led verlichting


Sinds een paar jaar wordt steeds vaker de verlichting in de badkamer vervangen door led lampen. Wij zullen u in deze blog kennis laten maken met badkamer led verlichting en spiegel led verlichting.

Het is altijd vervelend wanneer u vroeg opstaat voor een scheerbeurt of om make-up op te doen, en er is onvoldoende licht in uw badkamer. Een ideale oplossing voor dit probleem is speciale LED spiegelverlichting. Dit type verlichting is makkelijk aan uw badkamer spiegel te bevestigen en geeft uitstekend licht. Naast dat de spiegelverlichting slecht een led heeft van 6 watt, is de verlichting ook nog eens voorzien van een IP-bescherming van IP44 wat betekent dat de spots spatwaterdicht zijn. Hierdoor zijn zij veilig te gebruiken in uw badkamer.

Waar vroeger de badkamer vooral als functionele ruimte werd gezien, is het tegenwoordig veel meer een ruimte waarin men tot rust komt na een hectische dag. Ook de verlichting is met deze verschuiving meegegaan. Het moet niet alleen maar meer mooi en trendy zijn, het moet echt meer sfeer geven en accenten aanbrengen. Dit kan met dimbare badkamer LED spots. Dimbare badkamer LED spots zorgen voor net dat extra stukje sfeer. Je kunt daarnaast heel gemakkelijk jouw badkamer uitlichten zoals jij dat wenst met dimbare spots en draaibare armaturen. Hiermee krijg je badkamer meteen een andere uitstraling.

Makkelijk te monteren

Doordat de badkamer veelal een verlaagd plafond heeft is het monteren van LED inbouwspots vrij eenvoudig. Je kunt door het plaatsen van LED inbouwspots uw stroomverbruik terugdringen met ongeveer 80%. Naast dat je dus met heldere verlichting in je badkamer sfeer creƫert, is het dus ook nog eens goed voor de portemonnee en beter voor het milieu. Veel voordelen zijn er dus bij het plaatsen van LED verlichting.

Bij 123ledspots bieden wij led verlichting aan tegen zeer scherpe prijzen en bent u voor het aanschaffen van LED verlichting bij ons altijd aan het juiste adres.