Verbouwen

Makita, Professioneel handgereedschap voor bouw

Makita gereedschap voor het beste resultaat

Als je aan het (ver)bouwen gaat, dan kan je maar beter gelijk met het beste gereedschap aan de slag gaan. Bij het aanbrengen van gipsplaten bijvoorbeeld komt er al heel wat schroefwerk kijken. Professionals maken daarom vaak gebruik van een Makita schroefmachine die meerdere schroeven achter elkaar kan plaatsen. Bij dit model wordt de volgende schroef steeds automatisch voor het bitje geplaatst. Het uit Japan afkomstige merk loopt al jaren voorop als het gaat om het toepassen van allerlei verfijnde technologieën. Dankzij dit soort innovaties zijn de apparaten van Makita professioneel handgereedschap voor de bouw. Een Makita schroefmachine is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Ben je op zoek naar een krachtpatser die 0-6000 toeren per minuut levert en een traploos regelbare diepte-instelling heeft voor seriematige werkzaamheden? Makita heeft het allemaal!

Zorgeloos werken met een robuuste Makita boormachine

Het professionele gereedschap van Makita is niet voor niets populair bij vakmensen die elke dag opnieuw afhankelijk zijn van betrouwbare machines. Daarom is elke Makita boormachine berekend op een zware taak. De Makita apparaten die uitgerust zijn met een lithium-ion-accu kunnen vele uren achter elkaar dienst doen, zonder dat je ze hoeft op te laden. Dergelijke accu’s hebben een hoog vermogen en gaan extra lang mee. Dankzij de Anti Vibratie Technologie worden de trillingen in een Makita boormachine sterk verminderd. Dit maak het werken toch net weer een stukje aangenamer. Verwacht jij topprestaties van jouw gereedschap? Investeer dan in gereedschap van Makita.

Ontdek de kwalitatief hoogstaande boormachine van Makita

Ook als je geen professional bent, maar in je vrije tijd wel graag allerlei klussen grondig wilt aanpakken, dan sla je met Makita de plank nooit mis. Als je bijvoorbeeld na het boren van gaten direct de schroeffunctie wilt kunnen gebruiken, kies dan voor een handige Makita accu schroefboormachine. Hierbij kun je de boor in een handomdraai verwisselen voor een schroefbit. Dat is dé manier om het karwei super snel af te ronden. Je hebt immers in en om het huis nog meer te doen!