Lekker wonen

Foto’s aan de muur. Wat kan wel en wat absoluut niet?


Ben je wel eens bij mensen in huis geweest die een net iets te pikante of ongemakkelijke foto aan de wand hebben hangen? Dit wil je zelf zeker niet in huis hebben. Wil je weten welke foto’s je aan de muur kunt hangen en welke absoluut niet? Op het gebied van interieur styling is er veel voor huishoudens nog genoeg leren. Lees daarom gauw verder welke foto’s kunnen en welke echt niet meer.

Familiefoto’s

Familiefoto’s zijn altijd erg leuk om aan de wand te hangen. Op deze manier kun je mooie herinneringen vereeuwigen en dagelijks herbeleven. Familiefoto’s zijn foto’s die altijd kunnen. Maar zorg ervoor dat het kiekjes zijn die je met iedereen kunt delen. Wanneer bijvoorbeeld collega’s op bezoek komen dat het geen rare blikken oplevert.

Inspirerende quotes

De jaren van inspirerende quotes aan de muur zijn in het verleden. De meeste inspirerende teksten zijn vandaag de dag doorgezaagd en hebben een goedkope uitstraling. De inspirerende quotes zijn uit de tijd en niet aan te bevelen om op foto uit te printen en aan de wand te hangen.

Natuurfoto’s

Vandaag de dag zijn mooie natuurfoto’s populair om aan de wand te hangen. Deze foto’s als wanddecoratie geven jouw interieur een unieke sfeer. Ga bijvoorbeeld voor een botanisch thema in jouw woonkamer en laat botanische printen op foto afdrukken voor foto’s aan de muur. Natuurfoto’s zorgen voor een rustige sfeer in de kamer. Je kunt zelf op pad gaan en mooie plaatjes schieten en deze foto’s aan de muur hangen of online op zoek gaan naar professionele natuurfoto’s.

Foto’s als wanddecoratie geven een unieke sfeer aan elke kamer. Gekke familiefoto’s of intieme stelletjes foto’s kunnen echt niet meer. Spreuken en inspirerende teksten is ook echt verleden tijd. Vandaag de dag zijn natuur foto’s aan de muur hetgeen om jouw interieur optimaal te verfijnen. Op deze manier kun je jouw interieurthema optimaliseren en een fijne uitstraling geven aan jouw interieur.