blog

Container huren


Voor iedere klus kunt u bij Regiocontainer.nl een geschikte container huren voor alle afvalsoorten! Bij een verbouwing of een verhuizing komt er vaak veel afval achterweg. Bij Regiocontainer kunt u dan terecht voor een all-in service voor het huren van een afvalcontainer. Regiocontainer zorgt voor de afvoer, opslag en de verwerking van uw afval. En dat alles voor één vaste prijs! Voordat u een container gaat huren worden er duidelijke afspraken met u gemaakt over de te leveren diensten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Regiocontainer voor het huren van een container!
Wilt u een algemene afvalcontainer huren, dan kunt u bij Regiocontainer een grofvuilcontainer bestellen. Hier kunt u diverse soorten afval in afvoeren, zoals bouw- en sloopafval, huisraad en hout. Het is geen probleem als u verschillende soorten afval in één container deponeert. De scheiding van het afval kunt u gerust aan Regiocontainer overlaten! Wilt u voordelig van uw afval af? Dan is een huisraad en grofvuil container huren bij Regiocontainer een goed idee!
U kunt bij Regiocontainer een afvalcontainer huren in verschillende formaten van 3m3 tot maar liefst 40 m3. Ook voor opslagcontainers en gesloten containers zit u goed bij Regiocontainer! Heeft u specifieke afval dat moet worden afgevoerd? Dan kunt u een puin, tuinafval, sloophout, zand en grond, huisraad, bouwafval of dakleer afvalcontainer huren. De containers nemen ca. 2 parkeerplaatsen in beslag en kunnen voor een periode van maximaal zes weken worden gehuurd. Regiocontainer leegt ze vervolgens voor u, waarbij de verwerking al bij de prijs in zit! In de meeste gevallen is een vergunning regelen voor een afvalcontainer niet nodig.
Wilt u advies over welke afvalcontainer u het beste kunt huren voor uw klus of wilt u meer meer informatie over wat er wel of niet toegestaan is in een afvalcontainer? Neem dan gerust contact met Regiocontainer op! De adviseurs staan u graag te woord!