Bijenbekjes RVS


Omdat ongedierte, waaronder dus ook muizen, al aan een piepklein gaatje genoeg heeft om je woning binnen te dringen, dachten we heel lang dat er niets aan dit probleem te doen was. We accepteerden dus de aanwezigheid van ongedierte maar gewoon. Nu weten we echter wel beter. Sinds de ontwikkeling van het bijenbekje RVS is het namelijk wel degelijk mogelijk om ongedierte buiten de deur te houden.

Ongedierte komt je woning niet meer binnen

Het bijenbekje RVS is onverwoestbaar en maakt het voor ongedierte onmogelijk om je woning binnen te dringen en daar schade te veroorzaken. De meeste mensen zijn op de hoogte van het feit dat er tijdens de bouw van je woning altijd een aantal open, verticale voegen aangebracht worden. Deze stootvoegen moesten ventilatie bieden aan de spouwmuur en bovendien maakte het de afvoer van vocht mogelijk. Die voeg werd door ongedierte echter gezien als de toegangsdeur van je huis.

Ook met het bijenbekje RVS voldoende ventilatie en vochtafvoer

Nu het bijenbekje RVS er is, is de deur dicht voor ongedierte. Bijenbekjes laten de muren net als de voegen ook ventileren en ook vocht kan prima afgevoerd worden door een bijenbekje van RVS, een product dat simpel in de voeg geplaatst kan worden. Dit doe je gewoon met je handen, gereedschap ben je daar helemaal niet voor nodig.

Verschillende momenten van het bouwproces

Een bijenbekje RVS past zich aan de breedte van een voeg aan, zelfs als die voeg niet helemaal recht blijkt te zijn. Het is mogelijk om het bijenbekje RVS op verschillende momenten van het bouwproces van je woning plaatsen. Idealiter doe je dit na het voegwerk, dit is bovendien de minst kostbare manier omdat je zo vertraging in de werkzaamheden van de metselaar voorkomt. Overigens zorgt het bijenbekje RVS voor een extra veilige dubbele borging.

Voordeliger ten opzichte van kunststof roosters

Bijenbekjes in antraciet zijn voordeliger dan dat je een kunststof roosters plaatst. Alleen al de eenvoudige wijze van plaatsen maakt het gebruik van bijenbekjes goedkoper en vooral ook simpeler. Nog iets; een huis wordt bepaald niet minder mooi door de bijenbekjes. Integendeel zou je bijna zeggen. Van afstand zie je ze niet eens in de voeg en lijkt het alsof die voeg gewoon in een lijn doorloopt.

Bijenbekjes zitten letterlijk muurvast

Het gegeven dat je bijenbekjes dus gewoon met je hand in een voeg kunt plaatsen zegt niets over de kwaliteit en stevigheid van dit product. Vanwege de dubbele borging die bijenbekjes bieden, zitten ze letterlijk muurvast. Bijenbekjes zijn een fantastisch instrument om ongedierte buiten de muren van je huis te houden.

Bespaar kosten en kies voor de meest duurzame oplossing

Door bijenbekjes van roestvrijstaal te gebruiken, bespaar je kosten. Ze zijn namelijk veel goedkoper dan welke andere toepassing dan ook en je hoeft geen beroep op derden of bijzonder gereedschap te doen om de revolutionaire bekjes aan te brengen. Bijenbekjes aanbrengen is ook kiezen voor de meest duurzame oplossing van het probleem dat ongedierte heet.